Ne respectăm cuvântul.

Dispunem de cele mai noi utilaje în materie de modelare a fierului, de aceea produsele şi serviciile noastre sunt de o calitate ridicată. Investim în oameni şi utilaje. Politica firmei noastre este de a avea cele mai bune utilaje pentru a obţine cea mai bună calitate.
Pentru că vrem să vă oferim cea mai bună calitate am implementat Sistemul de Managemnt al Calităţii şi standardul ISO 9001:2000 pentru:
- construcţii de clădiri şi lucrări de geniu - structuri din beton şi metal
- amenajări interioare şi exterioare
- elemente din fier forjat
Inginer constructor şi responsabil calitate structură, constructori experimentaţi, meşteri cu diverse calificări sunt pregătiţi pentru vă efectua lucrările. Investim în viitor...începând de azi.

Înfiinţată în martie 2006 societatea dispune de o bogată experienţă acumulată anterior dar şi în decursul acestor ani. Construim pentru viitor, deci lucrările noastre sunt făcute pentru a rezista. Lucrările din fier forjat sunt specialitatea noastră.
Utilajele de ultimă generaţie pe care le deţinem ne permit obţinerea unor produse de înaltă calitate şi în timp relativ scurt. Dispunem de cele mai noi utilaje în materie de modelare a fierului. Îmbinăm esteticul cu utilul pentru a realiza obiectele şi lucrările, de care dumneavoastră aveţi nevoie. Lucrarile se realizează pe bază de propuneri proprii sau în colaborare cu arhitecţii şi constructorii dumneavoastră.
Asigurăm transportul şi montajul lucrărilor din fier forjat, dar vă stăm la dispoziţie şi cu echipa noastră de construcţii pentru execuţia unor lucrărilor adiacente.

Vă aşteptăm apelul pentru a colabora!

1
Produs

Am investit constant în dezvoltare, inovație și design, doar așa putem avea produse și servicii de calitate și performanțe de top.

2
Design

Schimbarea e cuvântul din ordinea de zi, iar schimbarea designului pentru fiecare proiect al nostru reprezintă provocarea noastră ca firmă.

3
Inovație

O continuă inovație ne permite să avem mereu și mereu noi produse, noi soluții pentru clienții noștri. Inovația reprezintă atuul nostru și calea ce o urmăm.

4
Dzvoltare

Am investit resursele și eforturile noastre pentru dezvoltare. Considerăm că e cea mai importantă componentă pentru a reuși să ai un produs competitiv. Este și vrem să rămână obiectivul nostru.

 
 

Echipa noastră

Grigore
Sudor

DConstrucții metalice și confectii de orice tip.

Florin
Mester fier forjat

Pasionat de arta fierului forjat.

Sergiu
Proiectant

Dezvoltarea produselor, proiectare și design.

Eugen Gabor
Administrator

Pasionat de business și arta fierului forjat, de peste 15 ani în domeniu.

 
 
samy despre noi

De ce să ne alegi pe noi ?

Am putea găsi o sută de motivă pentru care merită să colaborezi cu echipa noastră, dar ne vom rezuma la cele mai importante și doar la cele care întradevăr contează.

  •  Pentru că de peste 10 ani facem acest lucru.
  •  Pentru că investim constant în tehnică și tehnologie.
  •  Pentru că punem suflet în tot ceea ce facem.
  •  Pentru că inovăm și creeam produse permanent.
  •  Pentru că oferim și alegem cele mai bune soluții.
  •  Pentru că facem fier forjat de calitate.
  •  Pentru un preț corect.