Betadent-pasta de dinti

Membrane pentru iaz

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805 este destinată hidroizolației iazurilor particulare și suprafețelor mari de apă (iazuri de grădină, bazine de înot, bazine PSI, izolația heleșteelor etc.). Benzile individuale ale membranelor pentru iaz se sudează la orice fel de dimensiuni solicitate.

samy hidroizolatii

1. Membrana pentru iaz AQUAPLAST 
2. Nisip fin 
3. Geotextil

Membrana pentru iaz împiedică perfect pierderi de apă prin scurgere, are ductilitate excelentă, se adaptează segmentării suportului și este rezistentă împotriva pătrunderii rădăcinilor de plante.
Pentru înlăturarea riscului de perforare a membranei pentru iaz de către stratul de bază, membrana pentru iaz se protejează cu geotextil FATRATEX. Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805 se fabrică în culorile antracit, verde, gri verzui și neagră.

Prioritățile și avantajele membranei pentru iaz:

  • o rezistență foarte mare la apă de duritate și agresivitate diferită
  • rezistență la deteriorare mecanică
  • prelucrarea rapidă și fără probleme a tuturor detaliilor
  • elasticitate și maleabilitate ridicată
  • sudabilitate excelentă
  • funcționarea pe lungă durată fără defecțiuni a izolației
  • adaptabilitate la segmentarea suportului
  • inofesnsivitate la sănătate și ecologie

Membrana pentru iaz Aquaplast - hidroizolarea bazinelor de apă

Aquaplast 805 – membrană pentru iazuri de grădină și bazine de apă

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805 este o membrană nearmată pe bază de polivinilclorid plasticizat (PVC-P), tip T conform normei cehe CSN EN 13967. Folia este stabilizată față de radiații UV și are o rezistență chimică bună la toate apele existente în natură fără deosebire de cantitatea de minerale și substanțe naturale dizolvate în ea.

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805 este destinată în primul rând pentru amenajarea iazurilor de grădină, destinate cultivării plantelor acvatice, unde împiedică pierderile de apă prin infiltrare. Membrana este în continuare destinată pentru izolarea iazurilor cu pești, bazinelor PSI, rezervoarelor mici de apă, bazinelor de irigație etc. Folia aplicată este inofensivă pentru pești și plante de apă.

Manipularea, sudarea și amenajarea membranei pentru iaz AQUAPLAST 805 poate fi efectuată la temperaturi de peste 0 °C, aplicarea foliei însă se recomandă să se efectueze la temperaturi de peste +10 °C. Membrana poate fi îmbinată prin sudare cu aer cald. Suprapunerea membranei la sudare trebuie să fie în toate cazurile minim 50 mm. Pentru menținerea funcționalității de lungă durată a membranei de izolare se recomandă ca membrana să fie protejată împotriva deteriorării mecanice și influențelor atmosferice cu ajutorul materialului de protecție potrivit (de ex. geotextil sintetic îngreunat cu prefabricate din beton, pământ etc.).

Aquaplast 805/V - membrană pentru iaz din PVC-P

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805/V este o folie nearmată pe bază de polivinilclorid plasticizat (PVC-P), tip T conform normei cehe ČSN EN 13967. Membrana este stabilizată față de radiații UV și are o rezistență chimică bună la toate apele existente în natură fără deosebire de cantitatea de minerale și substanțe naturale dizolvate în ea.

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805/V este destinată în primul rând pentru amenajarea iazurilor de grădină, destinate cultivării plantelor acvatice, unde împiedică pierderile de apă prin infiltrare. Membtana este în continuare destinată pentru izolarea iazurilor cu pești, bazinelor PSI, rezervoarelor mici de apă, bazinelor de irigație etc. Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805/V aplicată este inofensivă pentru pești și plante de apă.

AQUAPLAST 805/V-F – membrană pentru iaz din PVC-P

AQUAPLAST 805/V-F este o membrană pentru iaz nearmată pe bază de polivinilclorid plasticizat (PVC-P), tip T conform normei cehe CSN EN 13967. Membrana pentru iaz este produsă prin extruziune din materiale secundare selectate din PVC-P cu compoziție definită și fără conținutul altor materiale polimerice.

Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805/V-F este destinată în special pentru fabricarea de construcții sudate în scopul amenajării iazurilor de grădină, rezervoarelor mici de apă, lacurilor de irigații etc.