Betadent-pasta de dinti

Servicii SAMY HIDROIZOLATII:
Asistenta tehnica:
Se va asigura asistenta tehnica (indrumare la montaj) prin prezenta agentului (specialistului) pe santier. Acesta prezinta si explica toate detaliile de montaj specifice furnzorilor, urmareste si verifica respectarea acestora. Asistenta se realizeaza cu o programare de cel putin 2 zile lucratoare inainte de data dorita, urmand a se acorda intr-o zi lucratoare.

Indrumare catre proiectanti:
Agentii nostri vor furniza tuturor proiectantilor si arhitectilor detelii de specialitate (detalii tehnice/de montaj/arhitecturale). De asemenea, se poate acorda sprijin in intocmirea proiectelor, detaliilor, documentatiei si caietelor de sarcini.

Masuratoare la locul constructiei:
Specialistii vor participa la releveul (masuratoarea) constructiei, asigurandu-se ca vor fi prelevate toate informatiile necesare realizarii celei mai bune lucrari.

Recomandarea montatorilor autorizati:
Compania noastra colaboreaza cu cei mai buni specialisti in domeniu (constructori si montatori), asigurandu-le o perfectionare continua si un sprijin tehnic in realizarea oricarei lucrari.

Transport:
Se asigura transport gratuit la domiciliul clientilor pe raza jud. Iasi, in functie de volumul comenzii si o programare prealabila, cu 2 zile inainte de data solicitata.