• Membrana pentru iaz AQUAPLAST 805 este destinată hidroizolatiei iazurilor particulare si suprafetelor mari de apă (iazuri de grădină, bazine de înot, bazine PSI, izolatia helesteelor etc.). Benzile individuale ale membranelor pentru iaz se sudează la orice fel de dimensiuni solicitate.
  Vezi aici mai multe detalii...

 • Izolarea fundațiilor cu folii FATRAFOL este destinată pentru membrane din folie izolatoare bilateral zidită, de regulă monostrat la construcții care izolează împotriva umidității solului, apei freatice și subterane cu presiune, unele lichide și radon.
  Vezi aici mai multe detalii...

 • Membranele pentru acoperiș și sistemul de hidroizolare FATRAFOL-S sunt destinate pentru formarea membranelor pentru acoperișurile de toate tipurile la clădiri cu acoperiș plat sau lin înclinat ale construcțiilor locative, publice, administrative, industriale, agricole, sportive etc.
  Vezi aici mai multe detalii...


Noutăti

 FATRAFOL este un sistem de hidroizolare, care a fost elaborat de specialiștii de la Fatra S.A. Primele membrane de izolație supraterane și subterane din PVC au fost produse la Fatra încă din anul 1956. Membrane de izolație pentru acoperiș producem de mai mult de 25 ani. Sortimentul membranelor pentru acoperiș a fost lărgit și cu folii solare FATRASOL. 

Recente

 • IZOLATII NOI.

  IDescoperă un sistem eficient și rezistent de izolre pentru acoperișuri, terease, iazuri și pentru multe alte locuri.
  Citește mai multe...

 • Chid de montaj al izolatiilor.

  Iți prezentăm cel mai complex ghid de montaj al izolațiilor fatrafol, astfel încât tu să poți sî alegi cel mai bun produs pentru tine.
  Citește mai multe...